NY LEDER TkNN

Den første februar startet Marit Eidissen i stilling som leder for TkNN. 

Nordlys

Ny leder: Marit Eidissen

Marit kommer fra stilling som overtannlege i Tromsø tannhelsedistrikt og kjenner TkNN og den offentlige tannhelsetjenesten i Troms og Finnmark godt. Hun er utdannet tannlege fra tannlegeutdanningen i Tromsø og har etter det hatt flere stillinger både privat og offentlig i Tromsø. En periode var hun også ansatt ved TkNN og tilknyttet TOO teamet der. Elisabeth Camling som har vært leder for TkNN i mange år vil fortsette en periode i stilling ved kompetansesenteret. Hun vil følge opp viktige prosjekter for TKNN og den offentlige tannhelsetjenesten i fylket.


Fylkestannhelsesjefen ser frem til å få Marit på plass som leder og at vi får til en fin overlappende periode med Elisabeth.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Åpningstider

Mandag - fredag
08:00 - 15:00

Telefon

+47 960 92 090